• 040 071 1115
  • Tuijussuontie 9, Raisio
  • salla@picassosbeauty.fi
  • Nopea toimitus
  • Sinusta aidosti välittäen
  • 040 071 1115
  • Tuijussuontie 9, Raisio
  • salla@picassosbeauty.fi
  • Nopea toimitus
  • Sinusta aidosti välittäen

LUONKOS COMPLETE öljypuhdistuskakku miesten iholle/ongelmaiholle

Kuvaus

Complete puhdistaa, tasapainottaa sekä rauhoittaa ihoa.

Complete – miehen ihonhoito hoituu yhdellä tuotteella nopeasti, tehokkaasti ja miellyttävästi. Miesten iholle (miesten iho on keskimäärin rasvaisempi sekä paksumpi kuin naisten iho) suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen sekä säilöntäaineeton Complete on lempeä, tehokas ja miehekkään tuoksuinen. Complete sisältää paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja.


Yhtenä aktiiviraaka-aineena Completessa on suomalainen koivun hiili. Hiili imee rasvaa, puhdistaa sekä tekee ihon mattapintaiseksi. Aasiassa hiiltä on käytetty ihonpuhdistuksessa jo vuosisatojen ajan Aasiassa.

Hamppuöljyn rasvahapon rakenne on optimaalinen iholle; rasvahapot (omega-3 ja omega-6) ovat optimaalisessa 1:3 suhteessa. Tämä voi auttaa vähentämään aknen, ihottuman ja psoriasiksen oireita.

Completen eteeristen öljyjen (mm. Seetri ja kardemumma) synergia on tarkoitettu rauhoittamaan ihoa esimerkiksi parranajon jälkeen.


Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil**, Kaolin (White clay), Charcoal (Birch), Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamom), Seed Extract, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*

*) Luonnostaan eteerisissä öljyissä

**) Luomutuotettu raaka-aine


60gKäyttöohjeet:

Öljykakku on uusi tapa puhdistaa kasvot. Käsittele palaa aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero palaa käsiesi välissä ja levitä öljy kuiville kasvoille. Hiero kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat. Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi. Toista

tarvittaessa. Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona. Tuote soveltuu myös

vedenkestävän silmämeikin poistoon.


Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat

myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa ja huoneenlämmössä (maks. +30 C).