• 040 071 1115
 • Tuijussuontie 9, Raisio
 • salla@picassosbeauty.fi
 • Nopea toimitus
 • Sinusta aidosti välittäen
 • 040 071 1115
 • Tuijussuontie 9, Raisio
 • salla@picassosbeauty.fi
 • Nopea toimitus
 • Sinusta aidosti välittäen

PANDHY’S™SOKEROINTI 

Täydellinen karvanpoisto, sileä ja pehmeä iho. ILMAN KIPUA. Sokeroinnin jälkeen olet heti valmiina vaikka rannalle aurinkovarjon alle. PANDHY’S™-sokeri sisältää samaa glukoosia, jota elimistömme tuottaa ja siksi keho tunnistaa sen omakseen. Tämän ja molekyylien koon takia, tuote läpäisee ihon täydellisesti ja takaa että myös hyvin lyhyet ja sisäänkasvaneet karvat saadaan helposti poistettua.

PANDHY’S™-sokeri ei sisällä mitään ainesosia, jotka voisivat aiheuttaa allergisen reaktion tai ihohuokosten supistumista. Riippumatta karvan pituudesta, kasvupaikasta tai kasvusuunnasta, PANDHY’S™ depilaatio onnistuu täydellisesti.

PANDHY’S™ SOKEROINNIT - SILKINPEHMEÄ LOPPUTULOS

MITÄ ON SOKEROINTI?

PANDHY’S™ Sokeroinnissa käytetään patentoitua sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kehomme sisältäessä samaista glukoosia kuin PANDHY’S™ depilaatiosokeri, tunnistaa se sokerimassan ”omakseen” ja päästää sokerin syvälle karvatuppeen. PANDHY’S™ Sokeri imeytyy karvatuppeen ympäröiden karvan siten, että myös lyhyiden karvojen poisto on vaivatonta. Myötäkarvaan poistaminen vähentää katkenneita karvoja ja on myös iholle hellävaraisempi. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineeen, pysyy ihokin sileänä pidempään! Sokerimme tarttuu siis vain ja ainoastaan karvaan, ei eläviin ihosoluihin.

Samanaikaisesti sokerimassa kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi. Samaa aluetta voidaan käsitellä useampaan kertaan sokerin tarttuessa ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja ärsytyksen ollessa siten olematonta. PANDHY’S™ Sokerilla ja käsitekniikalla voidaan poistaa lyhyitä jopa 1-2mm karvoja ja jopa sisäänkasvaneita karvoja. Siksi karvanpoisto voidaan tehdä  anageenivaiheessa. Tässä tapauksessa karvan uusiutumisvaihe on huomattavasti pidempi. Kun poisto suoritetaan tässä vaiheessa, se traumatisoi karvatuppea, jolloin takaisin kasvavan karvan värissä ja paksuudessa tapahtuu huomattava muutos.

Sokeroinnin päätteksi iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide joka sulkee karvatupen sokeroinnin jälkeen, mikä estää bakteerien pääsyn karvatuppeen ja näin ollen karvatupentulehduksia.

Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

NIIN LUONNOLLINEN, ETTÄ SITÄ VOI JOPA SYÖDÄ!

PANDHY’S™ depilaatiosokeriresepti perustuu vanhoihin Lähi-idän resepteihin. Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän vuoksi PANDHY’S™ sokeri on vain ja ainoastaan glukoosia, fruktoosia ja vettä – siispä niin luonnollinen, että sitä voi jopa syödä!

MIKSI PANDHY’S™ SOKEROINTI?

Höyläys on nopea, mutta ihon kannalta hyvin haava- ja ärsytysaltis tapa poistaa ihokarvat – höyläyksen tulosten pitkäkestoisuudesta puhumattakaan.

Epilaattorilla karvat nypitään irti ihosta. Käsittely on aikaa vievää, eikä järin miellyttävän tuntuista. Lopputuloksesta voi olla vaikea saada täysin sileää. Karvat katkeilevat helposti väärästä kohtaa, jolloin ollaan jälleen siinä pisteessä, että toimenpide täytyy toistaa jo muutamien päivien kuluttua.

Vahauksessa karvat poistetaan levittämällä ensin iholle melko kuuma vahamassa. Päälle levitetään repäisyliuska ja jäähtynyt vahamassa poistetaan vastakarvaan, jolloin karvat helposti katkeilevat. Katkenneet karvat kasvavat nopeammin esiin. Vahaus ei ole järin hellävarainen: iho voi ärsyyntyä vahakäsittelystä, koska vaha poistaa myös elävää ihosolukkoa. Näin ollen samaa kohtaa ei voida käsitellä kahdesti.

SIKSI PANDHY’S™ SOKEROINTI!

HOITO OHJEET KOTIIN

 • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä antiperspirantin käyttöä 12 tuntia.
 • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
 • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä antiperspirantin käyttöä 12 tuntia. Tilanteessa voit käyttää Pandhy’sin deodoroivaa kookosvoita ja Truedelight alunakivideodoranttia.
 • Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
 • Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
 • Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.
 • Muista kuoria ja kosteuttaa ihoasi säännöllisesti. Näin estetään tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

Jos kärsit sisäänpäin kasvaneista karvoista tai karvatupentulehduksista, meiltä löytyy apu siihenkin! Tehokas Miraculum öljyseos yhdessä ACV-voiteen kanssa ehkäisevät tehokkaasti sisään kasvaneita karvoja, karvatupentulehduksia ja rauhoittavat ihoa. Voit myös saada vähennettyä karvankasvua jopa 25-30% karvankasvun inhibiittoreilla, jotka minimoivat karvan kasvun. Tuotteiden aktiiviaineet hidastavat karvatupen toimintaa ja auttavat surkastuttamaan karvat samalla ihoa pehmentäen, virkistäen ja rauhoittaen. Kysy lisää Pandhy’sin Sweet retard -mikroemulsiosta ja- vartalovoista. Tuotteet on tarkoitettu käytettäviksi sokeroinnin jälkeen, jolloin aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan karvatuppeen.

Varaa oma aikasi sokerointiin!