• 040 071 1115
  • Tuijussuontie 9, Raisio
  • salla@picassosbeauty.fi
  • Nopea toimitus
  • Sinusta aidosti välittäen
  • 040 071 1115
  • Tuijussuontie 9, Raisio
  • salla@picassosbeauty.fi
  • Nopea toimitus
  • Sinusta aidosti välittäen

TIMANTTIKUORINTA

1 tunti 75 €

Timanttikuorinta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti kasvojen tai vartalon ihon pintaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Kuorinta silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa ihon väriä, hoitaa aknea sekä kirkastaa ihoa. Ihon väri kirkastuu välittömättömästi jo yhdellä hoitokerralla ja hoitotuotteet imeytyvät tehokkaasti.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihiontakäsittelyn, mekaanisen puhdistuksen, tehoseerumin sekä naamion. Hoidon viimeistee kunkin ihotyypin mukainen kosteuttava voide.

Hoito on täysin kivuton ja sopii useammalle ihotyypeille.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

1 tunti 75 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus kasvoille tai vartalolle. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan.

Ultraääni-ihonpuhdistus kuorii ihoa vaurioittamatta, poistaa kuolleet ihosolut, mustapäät, talin sekä rasvan, meikin jäämät ja syväpuhdistaa ihon. Vähentää näppylöitä, aknea sekä epänormaalia pigmentaatiota. Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, auttaa solujen hapen- ja ravinteiden saannissa, vilkastuttaa lymfanestekiertoa, rauhoittaa ja hillitsee tulehduksia sekä lisää kosteuspitoisuutta. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kirkas ja pehmeä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorivan ja syväpuhdistavan ultraäänilaitevaiheen sekä naamion. Hoidon viimeistee kunkin ihotyypin mukainen kosteuttava voide.

Hoito on täysin kivuton ja sopii lähes kaikille ihotyypeille.

ULTRAÄÄNIHOITO

1 tunti 79 €

Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia pääsee kudokseen asti ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta.

Ultraääni rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää kipua sekä alentaa lihasjännityksiä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan ultraäänilaitevaiheen sekä naamion. Hoidon viimeistelee kosteuttava voide.

Sopii kaikille ihotyypeille.

VEITSETÖN KASVOJENKOHOTUS

45 minuuttia 75 €

Nopea ja tehokas hoitokonsepti kasvojen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen, jossa täsmähoidoilla voidaan kiinteyttää ja kohottaa kasvojen piirteitä, leuan linjaa ja kaulaa.

45 minuutin hoitoon sisältyy: leukaperien, poskien ja kulmien kohottajalihasten kiinteytys.

Stimulaatiovirtahoidolla aktivoidaan ja harjoitetaan kasvojen lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen sähkövirran avulla.Stimulaatiovirran harjoitusvaikutus lihaksessa tehostaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa samoin kuin tavallinen lihasharjoitus polttaen samalla rasvaa.

Eron kasvonpiirteissä näet jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat hoitotulokset saat sarjahoidon avulla. Sarjahoidot toteutetaan kolmen tai viiden kerran sarjana. Suosittelen myös sarjahoidon jälkeistä ylläpitohoitoa kerran kuukaudessa.

3 x sarjahoito 199 €

5 x sarjahoito 299 €

SILMÄNYMPÄRYSIHON TURVOTUKSEN HOITO

Silmänympärysihon turvotukseen / silmäpusseille on myös oma laitehoitonsa.

Turvotusta voidaan hoitaa niin ylä- kuin alaluomelta.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa 3-5 viikon ajan.

Elintavoista riippuen hoidon tulokset voivat olla pysyviä jopa vuoden. Kun nestettä alkaa taas kertyä, on kolmen kerran ylläpitosarjahoito paikallaan.

JUONTEIDEN / RYPPYJEN TÄSMÄHOITO

Silmänympärysihon ja huulien ympärillä oleville juonteille ja rypyille voidaan sähkön avulla tehdä täsmähoitoa. Sama hoito soveltuu myös esim. sibelius-rypylle sekä nasolabiaalijuonteille.

Parhaat tulokset saavutetaan tässäkin sarjahoidolla.

Suositus 1-2 kertaa 3-5 viikon ajan.