• 040 071 1115
  • Tuijussuontie 9, Raisio
  • salla@picassosbeauty.fi
  • Nopea toimitus
  • Sinusta aidosti välittäen
  • 040 071 1115
  • Tuijussuontie 9, Raisio
  • salla@picassosbeauty.fi
  • Nopea toimitus
  • Sinusta aidosti välittäen

TIMANTTINEN

1 tunti 15 min 89 €

Timanttihionnan ja ultraäänihoidon timanttinen yhdistelmä.

Timanttikuorinta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti kasvojen ihon pintaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Kuorinta silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa ihon väriä, hoitaa aknea sekä kirkastaa ihoa. Timanttikuorinnan jälkeen saat nauttia rentouttavasta ultraäänihoidosta, joka saa ihosi hehkumaan!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, timanttikuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen sekä geelinaamion ultraäänihoidon aikana. Hoidon viimeistelee tehoseerumi sekä kosteuttava voide.

Hoito on täysin kivuton ja sopii useammalle ihotyypeille.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

1 tunti 75 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus kasvoille tai vartalolle. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan.

Ultraääni-ihonpuhdistus poistaa kuolleet ihosolut, mustapäät, talin sekä rasvan, meikin jäämät ja syväpuhdistaa ihon sitä vaurioittamatta. Vähentää näppylöitä, aknea sekä epänormaalia pigmentaatiota. Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, auttaa solujen hapen- ja ravinteiden saannissa, vilkastuttaa lymfanestekiertoa, rauhoittaa ja hillitsee tulehduksia sekä lisää kosteuspitoisuutta. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kirkas ja pehmeä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ultraäänilaitevaiheen sekä naamion. Hoidon viimeistelee kunkin ihotyypin mukainen kosteuttava voide.

Hoito on täysin kivuton ja sopii lähes kaikille ihotyypeille. Voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin.

ULTRAÄÄNIHOITO

1 tunti 79 €

Ultraääni rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää kipua sekä alentaa lihasjännityksiä. Ultraäänihoitoa voidaan antaa eri taajuuksilla, jotka valitaan aina asiakkaan mukaan. Ultraäänihoidolla voidaan kiinteyttää, kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa.

Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia pääsee kudokseen asti ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan ja rentouttavan ultraäänilaitevaiheen geelinaamiolla. Hoidon viimeistelee kosteuttava voide.

Hoito on täysin kivuton, rentouttava ja sopii kaikille ihotyypeille.

VEITSETÖN KASVOJENKOHOTUS

45 minuuttia 75 €

Nopea ja tehokas hoitokonsepti kasvojen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen, jossa täsmähoidoilla voidaan kiinteyttää ja kohottaa kasvojen piirteitä, leuan linjaa ja kaulaa.

45 minuutin hoitoon sisältyy: leukaperien, poskien ja kulmien kohottajalihasten kiinteytys.

Stimulaatiovirtahoidolla aktivoidaan ja harjoitetaan kasvojen lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen sähkövirran avulla. Stimulaatiovirran harjoitusvaikutus lihaksessa tehostaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa samoin kuin tavallinen lihasharjoitus polttaen samalla rasvaa.

Eron kasvonpiirteissä näet jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat hoitotulokset saat sarjahoidon avulla. Sarjahoidot toteutetaan kolmen, viiden tai kymmenen kerran sarjana. Suosittelen myös sarjahoidon jälkeistä ylläpitohoitoa kerran kuukaudessa.

3 x sarjahoito 199 €

5 x sarjahoito 299 €

10 x sarjahoito 499 €

SILMÄNYMPÄRYSIHON TURVOTUKSEN HOITO

40 minuuttia 59 €

Kasvohoidon tai muun laitehoidon yhteydessä hinta 29 €

Silmänympärysihon turvotukseen / silmäpusseille sekä kiinteyttämään hellävaraisesti herkkää ihoa. Vaalentaa ja kirkastaa tummia silmänalusia.

HV (High Voltage) -virran avulla saadaan poistettua tehokkaasti turvotusta silmänympärysiholta. HV- virta on hellävaraista, miellyttävän tuntuista, tavallista mikrovirtaa tehokkaampaa virtaa. Tämä virtamuoto sopii hoitamaan kasvojen herkkiä alueita. Turvotusta voidaan hoitaa niin ylä- kuin alaluomelta.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa 3-5 viikon ajan.

Elintavoista riippuen hoidon tulokset voivat olla pysyviä jopa vuoden. Kun nestettä alkaa taas kertyä, on kolmen kerran ylläpitosarjahoito paikallaan.

3 x sarjahoito 159 €

5 x sarjahoito 249 €

JUONTEIDEN / RYPPYJEN TÄSMÄHOITO

Silmänympärysiho / huultenympärysiho / sibeliusrypyt / nasolabiaalijuonteet

yksi alue 59 €

kaksi aluetta 69 €

kolme aluetta 79 € neljä aluetta 89 €

Kasvohoidon tai muun laitehoidon yhteydessä hinta 29 € / 39 € / 49 € / 59€

Täsmähoito HV-virran avulla tasoittaa juonteita sekä ilmeryppyjä sekä kosteuttaa hellävaraisesti herkkää ihoa.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa 3-5 viikon ajan.

3 x sarjahoito 159 € / 169 € / 179 € / 189 €

5 x sarjahoito 249 € / 259 € / 269 € / 279 €

NEULATON MESOTERAPIA

1 tunti 15 minuuttia 109 €

Neulattomassa mesoterapiassa hoito perustuu elektroporaation ja hoitavan ultraäänen yhdistelmään. Hoidon avulla ihon sisään voidaan kivuttomasti ja ihoa rikkomatta imeyttää tehosteaineita ja aktivoida ihon ja solujen toimintaa luonnollisesti. Hoidon jälkeen iho tuntuu heti pehmeältä ja sileämmältä, sillä ihon pinta sitoo itseensä runsaasti kosteutta silottaen ihon juonteita ja tasoittaen ihon sävyä. Hoito on kivutonta ja tuntuu miellyttävän tehokkaalta.

Ihon koostumusta ja solutoimintaa parantava ultraäänen muodostama paineaalto yhdistettynä matalaan interferenssivirtaan, joka parantaa aktiiviaineiden vastaanottokykyä, luovat upean hoitokokonaisuuden!

Suositellaan aikuisemmalle iholle, 1x / 2 vkoa.

Joko sinä olet kokeillut?

LIFTING

1 tunti 30 minuuttia 139 €

Kiinteyttävä, ihon koostumusta ja solutoimintaa parantava ultraäänihoito yhdistettynä stimulaatiovirralla tehtävään kasvolihasten harjoitukseen lisää aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa, lisää kimmoisuutta sekä kohottaa kasvojenpiirteitä, silminnähden!

Rentouttava sekä tehokas hoitokokonaisuus.