• 040 071 1115
  • Tuijussuontie 9, Raisio
  • salla@picassosbeauty.fi
  • Nopea toimitus
  • Sinusta aidosti välittäen
  • 040 071 1115
  • Tuijussuontie 9, Raisio
  • salla@picassosbeauty.fi
  • Nopea toimitus
  • Sinusta aidosti välittäen

FOOTLOGIX JALKAHOITO

Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa "medi meets pedi", lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja raaka-aineisiin, ne on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten sekä asiakkaiden kanssa.

Footlogix jalkahoiholla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes.

Jo ensimmäisellä jalkahoidolla saadaan aikaan näkyviä tuloksia, joita on helppo ylläpitää kotihoidossa käytettävillä vaahtovoiteilla.

Onko sinun jalkasi huolenpitoa vailla?

Tule Footlogix-jalkahoitoon! 

FOOTLOGIX JALKAHOITO

n. 1 tunti - 1 tunti 15 min 64 €

Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, kevyen rentouttavan hieronnan sekä kotihoito-ohjeet.

Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Kynsien lakkaus hoidon lisänä +10 €, saat valitsemasi lakan itsellesi kotiin.

Vinkki: Jalkahoidot myös esim. polttariporukan hemmotteluun, kysy tarjous!

Varaa jaloillesi aika!

LCN WILDE PEDIQUE

Jaloissa tarvitaan kenkään ja jalan liikkeisiin mukautuvaa joustavaa geelimassaa. Saksalainen valokovetteiden edelläkävijä LCN on kehittänyt erityisesti varpaankynsien vahvistamiseen ja korjaamiseen tarkoitetun ainutlaatuisen geelin, joka joustaa ja on siksi kestävä.

WILDE-PEDIQUE sopii sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille. Erilaisten kynsisairauksien hoidon yhteydessä geeli on hyödyllinen apuhoito. Geelauksen avulla kynsi on esteettisesti kaunis koko hoitojakson ajan.

Varpaankynsien ongelmista yleisimpiä ovat eriasteiset kasvuhäiriöt. Varsinkin isovarpaan kynsi kasvaa usein huonosti, väärin tai on irti alustastaan. Kynsi saattaa olla ikävästi värjäytynyt, uurteinen tai kasvaa kipeästi kynsivallin sisään. Kaikkia näitä ongelmia voidaan korjata WILDE-PEDIQUElla.

Ja mikä parasta, geelillä voidaan rakentaa uusi, kaunis kynsi irronneen tilalle. Tämä apukynsi suojaa omaa, hitaasti kasvavaa kynttä.

WILDE PEDIQUE GEELAUS JA JALKOJA PEHMENTÄVÄ JALKAHOITO

terveille varpaankynsille n. 1 tunti 15 min

79 € 

vaurioituneille / ongelmista kärsiville kynsille n. 1 tunti 30 min

 99 €

 (hinta sisältää kaikkien tarvittavien kynsien uudellenrakennuksen)

Wilde Pedique geelin sisältämä antibakteerinen hopea vähentää todistetusti bakteerikuormitusta kynnellä jo kahden päivän kuluttua geelin kovettamisen jälkeen.

Värisävyiksi voit valita luonnollisen kynnen väreistä natural beigen tai cool pinkin. Ranskalainen geelaus kärkiin +10 €.

Geelauksen yhteydessä voidaan myös tehdä sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito muovisella jousella + 29 €.

Geelauksen huoltoväli on noin 8 viikkoa. Kotihoitona riittää kynnen lyhentäminen viilaamalla.

SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN OIKAISUHOITO

n. 45 min 59 € / kynsi

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito toteutetaan muovisella jousella. Jousi kiinnitetään kynnen pintaan, suojataan geelillä ja kovetetaan uv-valolla. Oikaisu jää piiloon geelin alle eikä näy ulospäin.

Jousi kasvaa kynnen mukana ja hoito voidaankin tarvittaessa uusia, kun jousi on kasvanut kynnen päähän.

Oikaisumenetelmä tuo välitöntä helpotusta ja on täysin kivuton.