• 040 071 1115
 • Tuijussuontie 9, Raisio
 • salla@picassosbeauty.fi
 • Nopea toimitus
 • Sinusta aidosti välittäen
 • 040 071 1115
 • Tuijussuontie 9, Raisio
 • salla@picassosbeauty.fi
 • Nopea toimitus
 • Sinusta aidosti välittäen

DITELLE LAITEHOIDOT

Diter Oy:n valmistamat Ditelle –hoitolaitteet ovat kotimaisia ja avainlippumerkittyjä.

Laitteissa on huomioitu erityisesti hoitojen turvallisuus ja tehokkuus. Hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja, jolloin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta.

Ditelle-laitteet ovat turvallisia:

 • laitteet valmistetaan lääketieteellisten laitteiden edellyttämällä tavalla
 • valmistajalla dokumentoitu ja sertifioitu laatujärjestelmä
 • laitteet ovat teknisesti ja turvallisuusominaisuuksiltaan lääkintälaitteille asetettujen vaatimusten mukaisia
 • laitteiden toiminta-arvot ja tehot vastaavat lääkinnällisille laitteille asetettuja vaatimuksia
 • Ditelle laitteet pitävät sen minkä lupaavat, ei koskaan lumehoitoja

Hoitolassa käytössäni on Ditelle 900 sekä Ditelle Duo ja niiden monipuoliset hoitomahdollisuudet. Kaikki Ditelle-laitehoidot ovat luonnollisia, ihmisen omia fysiologisia vaikutuksia tukevia.

Tervetuloa Ditelle-hoitojen ihmeelliseen maailmaan!

Mikäli et tiedä minkä hoidon varaisit, voit vain valita jonkin laitehoidon ja mietitään hoitolassa juuri sinun tarpeisiisi sopivin hoito.

TIMANTTINEN

1 tunti 15 min 89 €

Timanttikuorinnan ja ultraäänihoidon timanttinen yhdistelmähoito.

Hellävarainen timanttikuorinta on ihoa uudistava ja puhdistava kasvohoito. Timantti poistaa kuolleita ihosoluja ja edistää solujen uusiutumista näkyvästi. Hoito auttaa mm. ihon epäpuhtauksiin, sameuteen ja häivyttää pinnallisia arpia. Hoitopäät valitaan aina ihotyypin ja hoitoalueen mukaan, jotta hoito on mahdollisimman lempeä, mutta silti tehokas.

Timanttikuorinnan jälkeen saat nauttia rentouttavasta ja kosteuttavasta ultraäänihoidosta, joka viimeistelee ihosi heleäksi ja kirkkaaksi!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen ihotyypin mukaisella ihonhoitotuotteella, kulmien siistimisen, timanttikuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen sekä geelinaamion ultraäänihoidon aikana. Hoidon viimeistelee tehoseerumi sekä hoitovoide.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

1 tunti 75 €

Ultraäänipuhdistushoito on täysin kivuton, hellävarainen ja tehokas tapa syväpuhdistaa ja kuoria ihoa kokonaisvaltaisesti.

Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Ultraääni yhdessä erikoisnesteen kanssa pehmittää talia ja nostaa epäpuhtauksia huokosista tehokkaasti.

Hoito soveltuu herkällekin iholle ja ultraäänellä voidaan kasvojen lisäksi puhdistaa esimerkiksi yläselkää epäpuhtauksista. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kirkas ja pehmeä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen ihotyypin mukaisella ihonhoitotuotteella, kulmien siistimisen, puhdistuksen ultraäänellä ja/tai mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä hoitovoiteen.

ULTRAÄÄNIHOITO

1 tunti 79 €

Ultraäänihoidolla voidaan kiinteyttää, kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Hoitavaa ultraääntä voidaan antaa eri taajuuksilla, jotka valitaan aina asiakkaan mukaan. Hoito on hellävarainen ja ihoa hemmotteleva.

Ultraäänen vaikutus perustuu ultraäänienergia pääsyyn kudokseen asti lisäten solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon sekä kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Iho on hoidon jälkeen näkyvästi tasapainoisempi ja kuulaampi.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen ihotyypin mukaisella ihonhoitotuotteella, kulmien siistimisen, kuorinnan ja rentouttavan ultraäänilaitevaiheen geelinaamiolla. Hoidon viimeistelee kosteuttava voide.

Hoito on täysin kivuton, rentouttava ja sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito myös herkälle ja couperosa-iholle.

VEITSETÖN KASVOJENKOHOTUS

45 minuuttia 75 €

Haluatko kasvoillesi lisää nuorekasta ryhtiä?

Stimulaatiovirralla tehty luonnollinen kasvojenkohotus aktivoi kasvojen lihaksia ja kohottaa ilmettäsi. Hoito myös virkistää verenkiertoa ja luo iholle tervettä hehkua.

Hoitoon sisältyy leukaperien, poskien ja kulmien kohottajalihasten kiinteytys. Eron kasvonpiirteissä näet jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat hoitotulokset saat sarjahoidon avulla.

Sarjahoidot toteutetaan kolmen, viiden tai kymmenen kerran sarjana. Suosittelen myös sarjahoidon jälkeistä ylläpitohoitoa kerran kuukaudessa.

3 x sarjahoito 199 €

5 x sarjahoito 299 €

10 x sarjahoito 499 €

SILMÄNYMPÄRYSIHON TURVOTUKSEN HOITO

40 minuuttia 59 €

Muun laitehoidon yhteydessä 29 €

Ainutlaatuinen hoitomenetelmä poistaa näkyvästi silmän ympärille kertynyttä nestettä ja turvotusta sekä samalla häivyttää tummuutta silmien alta. Hoito voidaan yhdistää helposti esim. erilaisiin kasvohoitoihin.

HV (High Voltage) -virran avulla toteytettava hoito on hellävaraista, miellyttävän tuntuista, tavallista mikrovirtaa tehokkaampaa virtaa. Tämä virtamuoto sopii hoitamaan kasvojen herkkiä alueita. Turvotusta voidaan hoitaa niin ylä- kuin alaluomelta.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa 3-5 viikon ajan.

Elintavoista riippuen hoidon tulokset voivat olla pysyviä jopa vuoden. Kun nestettä alkaa taas kertyä, on kolmen kerran ylläpitosarjahoito paikallaan.

3 x sarjahoito 159 €

5 x sarjahoito 249 €

JUONTEIDEN / RYPPYJEN TÄSMÄHOITO

Täsmähoito HV-virran avulla tasoittaaa silmänympärysihon juonteita ja ilmeryppyjä sekä kosteuttaa hellävaraisesti herkkää ihoa. Hoidon avulla naururypyt ja muut juonteet tasoittuvat näkyvästi. Hoidon jälkeen katse näyttää virkeämmältä ja iho tuntuu hyvinvoivalta.

Silmänympärysiho / huultenympärysiho / sibeliusrypyt / nasolabiaalijuonteet

yksi alue 59 €

kaksi aluetta 69 €

kolme aluetta 79 €

neljä aluetta 89 €

Muun laitehoidon yhteydessä hinta 29 € / 39 € / 49 € / 59€

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa 3-5 viikon ajan.

3 x sarjahoito 159 € / 169 € / 179 € / 189 €

5 x sarjahoito 249 € / 259 € / 269 € / 279 €

NEULATON MESOTERAPIA

1 tunti 109 €

Kirkkaampi ja kimmoisampi iho neulattoman mesoterapian avulla! Ihon koostumusta ja solutoimintaa parantava ultraäänen muodostama paineaalto yhdistettynä matalaan interferenssivirtaan, joka parantaa aktiiviaineiden vastaanottokykyä, luovat upean hoitokokonaisuuden. Hoito kiinteyttää ja nuorentaa ihoa näkyvästi.

Mesoterapian ansiosta verenkierto vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat kehosta tehokkaammin. Hoito parantaa solukalvojen läpäisevyyttä, jonka ansiosta hoitavat aktiiviaineet imeytyvät ihoon tehokkaasti ihoa rikkomatta.

Hoidon jälkeen iho tuntuu heti pehmeältä ja sileämmältä, sillä ihon pinta sitoo itseensä runsaasti kosteutta silottaen ihon juonteita ja tasoittaen ihon sävyä. Hoito on kivutonta ja tuntuu miellyttävän tehokkaalta. Kasvojen iho on hoidon jälkeen näkyvästi kimmoisampi ja virkistynyt.

Suositellaan aikuisemmalle iholle, 1x / 2 vkoa.

Joko sinä olet kokeillut?

LIFTING

1 tunti 15 minuuttia 139 €

Lempeä vaihtoehto kasvojen kohotukselle ilman kirurgiaa. Hoidon kohottava vaikutus perustuu ihon laadun parantamiseen yhdistelmähoidolla ja ilmeen kirkastamiseen stimulaatiovirran avulla. Hoito silottaa myös kasvojen juonteita.

Rentouttava ja tehokas hoitokokonaisuus lisää aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa, lisää kimmoisuutta sekä kohottaa kasvojenpiirteitä, silminnähden!

Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidon avulla.

Vaikka laitehoidot ovatkin turvallisia, on tiettyjä kontraindikaatioita eli esteitä näille hoidoille.

Hoidot eivät sovi seuraavissa tapauksissa:

 • Akuutit tulehdukset, kuume
 • Tulehdus, ihomuutokset, ihotaudit tai avohaavat hoitoalueella
 • Metalliset implantit hoitoalueella
 • Pahanlaatuiset kasvaimet (syöpäpotilailla lääkärin suostumus)
 • Sydämentahdistin
 • Raskaus (ehdoton este vartalohoidoissa)
 • Epilepsia

Laitehoidoissa kartoitan aina hoidon soveltuvuuden juuri sinulle, oman turvallisuutesi vuoksi.